Camera beveiliging

Camerasystemen zijn een zeer goed middel om ongewenste personen uit de buurt van uw bezittingen te houden. Inbrekers en ongenodigde gasten hebben immers een hekel aan camerabeveiliging. Ze kunnen mogelijk herkenbaar in beeld worden gebracht en dit maakt de opsporing veel gemakkelijker. Camerabeveiliging is ideaal ter bescherming en beveiliging van bedrijfspanden, winkels, woningen, parkeerterreinen en andere openbare ruimten.

De camerasystemen van Pronettixs leggen beelden direct vast en deze kunnen op elk gewenst moment teruggekeken worden. Deze camerasystemen hebben dan ook een grote preventieve werking.

Met de camerabeveiliging oplossingen van Pronettixs kunt u real time zien wie er zich op uw terrein begeeft en wat hij of zij daar doet. Door gebruik te maken van moderne netwerk video recorders kunt u zelfs toezicht houden met uw smartphone. Onze camera’s zijn IP camera’s (Full HD) die overdag en ‘s nacht kunnen waarnemen.

Onze camerasystemen zijn ook perfect te integreren met de Wi-Fi oplossingen van Pronettixs. Hierdoor kunnen dan ook grote afstanden overbrugd worden zonder dat er netwerk bekabeling aangelegd hoeft te worden. Ideaal voor openbare ruimtes, parkeerplaatsen, campings en vakantieparken.

Alle apparatuur die door ons wordt aangeboden is van hoogwaardige kwaliteit, efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Graag bekijken wij samen met u welke toepassingen in uw situatie geschikt zijn.