Pronettixs-Beveiliging
Hoe veilig is uw bedrijfsnetwerk?
pronettixs-werkplekbeheer
Wilt u uw medewerkers zorgeloos laten werken?
Is uw organisatie Cloud-ready?

Het nieuwe werken met Microsoft Office 365

Office toepassingen zijn niet meer weg te denken uit een moderne kantooromgeving. De introductie van tekstverwerkers, spreadsheets en andere office onderdelen heeft voor een grote toename van de productiviteit gezorgd. Vanuit de gebruikers komt steeds vaker de vraag overal en met elk apparaat gebruik te kunnen maken van de Office toepassingen. Of je nou een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt, Office werkt naadloos met al je apparaten. Altijd een overal heeft u via het internet de beschikking over uw Office functionaliteit.

Cloud of toch geen cloud?

Gebruikt u al jaren naar tevredenheid Microsoft Exchange e-mail en agenda’s? En wilt u dat graag zo houden? Of gebruikt u Lotes Notes en overweegt u over te stappen naar Microsoft Exchange? In beide gevallen komt er het moment dat de omgeving aan vernieuwing toe is of geüpgraded moet worden naar een meer recentere versie. Dan komt meestal ook het vraagstuk om de hoek: “willen we dit nog zelf inrichten of niet? Wat kunnen cloud diensten voor ons betekenen?”.

Office365 en uw data.

Gebruik van cloud toepassingen roept vaak veel vragen op. “Waar komt mijn data terecht? Hoe is het geregeld met de beveiliging? Welke beschikbaarheid krijg ik? Wat zijn de kosten?” Microsoft Office365 vergemakkelijkt de stap naar de cloud aanzienlijk. Met behulp van Office365 kunt u uw Exchange e-mail en agenda’s snel en soepel naar de Microsoft cloud brengen.

De Office365 services werken op redundante servers van Microsoft, beveiligd met ingebouwde antivirus- en antispamfilters, verspreid over Europa.

Office365 rekent u per gebruiker per maand af, waarbij u de mogelijkheid hebt om het aantal licenties steeds naar onder of boven aan te passen. Dat biedt veel flexibiliteit en grip op de kosten voor IT.office365-cloud

 

Naast de Exchange e-mail- en agenda services biedt Microsoft Office365 de volgende onderdelen:

 

 • Office Professional Plus
 • Exchange Online
 • SharePoint Online.
 • Lync Online.
 • Office Web Apps.
 • OneDrive.

 

U krijgt zo de mogelijkheid om uw medewerkers via Lync of Skype for Business te laten communiceren, zoals keyboard chat, video-conferencing en online samenwerking. Daarnaast kunt u op basis van een Office365 abonnement de vertrouwde Microsoft Office toepassingen (Word, Excel, PowerPoint) op lokale werkplekken gebruiken.

 

De voordelen van Office 365

 • Een vast bedrag per maand per gebruiker. Uw ICT kosten worden daarmee transparant en duidelijk.
 • Altijd en overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s.
 • Verlaging van de ICT kosten. Het server beheer is onderdeel van de dienst. U heeft hier geen omkijken naar.
 • Automatische beveiligings-updates.
 • Betrouwbaarheid van het hoogste niveau (gemiddeld 99,9% uptime).
 • Altijd de nieuwste updates.
 • Up-to-date virus en anti-spam software.

 

Meer weten over Office365?

Wilt u weten, hoe Office365 bij u kan worden ingezet? Onze medewerkers kunnen u meer vertellen. De medewerkers van Pronettixs werken al geruime tijd met Office365. U kunt dus bij ons terecht voor een gedegen advies.