Pronettixs-Beveiliging
Hoe veilig is uw bedrijfsnetwerk?
pronettixs-werkplekbeheer
Wilt u uw medewerkers zorgeloos laten werken?
Is uw organisatie Cloud-ready?

IT Beveiliging essentieel voor iedere organisatie

Met de komst van allerlei online opslagdiensten zoals Google Drive, Dropbox en Skydrive, waar gebruikers online storage kunnen krijgen en op deze manier hun persoonlijke bestanden zoals foto's en documenten online kunnen opslaan, ontstaat de vraag: hoe veilig is dit en hoe gaat u hier binnen uw organisatie mee om?

Hoe veilig is uw netwerk?

Hoe heeft u de beveiliging van uw netwerkomgeving geregeld? Hoe controleert u bijvoorbeeld welke apparaten toegang krijgen tot uw netwerk? Hoe zit het eigenlijk met al die mensen die uw bedrijf binnen lopen met een laptop of tablet onder hun arm? En uw draadloze netwerk, is dat eigenlijk wel veilig genoeg?

Beveiliging

Uw netwerkinfrastructuur vormt als het ware de toegangspoort tot uw ICT middelen. Iedereen die door deze poort kan, heeft daarmee ook toegang tot uw data en applicaties. Als u dus niet kunt controleren wie door de poort mag en wie niet, dan heeft u weinig tot geen controle over wie wel en  niet bij uw gegevens mag. In deze tijd van malware, spyware, virussen en hackers is dat iets wat u zich niet kunt veroorloven.

ICT beveiliging in uw organisatie

Heeft uw organisatie een duidelijk beleid over hoe om te gaan met beveiliging van gegevens van u en uw klanten? Past uw organisatie ook de basisprincipes voor beveiliging toe, zoals een beleid voor wachtwoorden, het automatisch vergrendelen van een PC als deze even niet gebruikt wordt, etc. Hoe kunt u het beste omgaan met Clouddiensten, Socialmedia en BYOD (Bring Your Own Device)?

Pronettixs kan u als geen ander voorzien van een deugdelijk en onafhankelijk advies voor de beveiliging van uw ICT omgeving.

Wilt u een onafhankelijk advies van een van onze netwerk specialisten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.